Thuis ontharen met IPL

Als je langdurig van je haargroei af wilt zijn, is ontharen met IPL dé manier voor jou. En met apparaten waarmee je IPL ook thuis kunt gebruiken. Je hoef geen (dure) afspraak meer te maken bij de schoonheidsspecialiste. De ideale manier om in je eigen omgeving en op momenten waarop het jou het beste uitkomt. Je kunt dus profiteren van alle voordelen die ontharen met IPL je te bieden heeft. Maar hoe (on)veilig is dit eigenlijk?

Apparaten waarmee je thuis kunt IPL-en

De ontwikkelde apparaten waarmee je thuis de IPL-techniek kunt toepassen, zijn uiteraard zorgvuldig ontwikkeld en getest vóórdat ze op de markt zijn gebracht. Thuis ontharen met IPL is dus “snel, safe en simpel”, om maar eens een aloude slogan (bedoeld om pinnen aan de man te brengen) van stal te halen. Om de veiligheid optimaal te kunnen waarborgen.

Zijn de lichtflitsen in de apparaten voor thuisgebruik minder sterk dan die van professionele apparaten.

Verder moet je je realiseren dat deze ‘doe het zelf’-IPL apparaten alleen geschikt zijn voor de haargroei onder de oksels, op de benen en rond de bikinilijn: het is dus pertinent niet de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat met ongewenste haargroei in het gezicht!

Thuis ontharen met IPL: kostenplaatje

In de veilige omgeving van je eigen huis je ongewenste haren te lijf gaan: het kán. Maar daar moet je wel eventjes voor in de buidel tasten. Apparatuur om thuis mee te IPL-en is allesbehalve goedkoop, reken algauw op een eurootje of vier- tot vijfhonderd. Dit is uiteraard een heel stuk prijziger dan de standaard scheermesjes of epilady, maar hé: het ontharen is wél duurzaam!

Thuisbehandeling meer behandelingen

Wel moet je er op rekenen dat je met een thuisbehandeling meer behandelingen nodig hebt dan bij de schoonheidsspecialiste. Dit komt doordat de IPL-apparaten voor thuisgebruik niet zo krachtig zijn als professionele apparatuur.

Top 3 lichtontharingEen laserbehandeling?

6 behandelingen met een Diode-laser

  • Schrijf je nu in: >>> Groupon Vol=vol  • Haargroeiremmer: