Mijn ervaring met de Philips Lumea Prestige

Een tijdje gelden uploadde ik een video over de Philips lumea prestige, nu 3 maanden verder heb ik een update video en vertel ik je de resultaten! Ik hoop dat je er wat aan hebt đź’–

 

Video: 6 minuten

Alles over De Philips Lumea Prestige! | Unboxing, eerste behandeling en meer!

 

Mijn ervaring met de Philips Lumea Prestige

Kato V:

Bedankt voor je review! Het heeft me over de streep getrokken voor de aankoop. Leuk kanaal en ben geabonneerd beauty! 🙂

 

Semra:

Heel goed om de resultaten ook te horen en te weten dat het ook echt doet wat het moet doen 🤩Leerzame video, succes met de volgende opnames ❤

 

Nora:

Philips lumea prestige

 • Fraai design apparaat met resultaat
 • Ik raad dit product aan
 • Huidskleur scan
 • Hoge prijs

 

Ik was sceptisch over het IPL apparaat maar voor dit bedrag moest het toch wel werken.

Ik heb netjes elke twee weken geflitst. Handig dat je de huidskleur eerst kunt laten scannen, en daarna verder kunt op basis van je huidskleur op dat moment. Het was wel even wennen, je schrikt toch een beetje van de flits.

 

Het is een klein warm gevoel wat heel snel went en niet zeer doet.

Ik heb het eerst veilig onder de oksel en in de bikini lijn getest en dat was na drie keer flitsen duidelijk veel minder en gladder. Daarna mijn benen en ook deze zijn langer glad en haren groeien veel minder snel terug. Alleen jammer dat als je onderaan je benen donkere haren hebt en naar boven toe wat lichtere haren je duidelijk kunt zien dat de blonde haartjes wel blijven groeien.

 

Tess:

Philips lumea prestige

 • Super resultaat
 • Ik raad dit product aan
 • Goede kwaliteit
 • Goede prijs/kwaliteit
 • Eenvoudig in gebruik
 • Pijnloos

 

Vergt wat voorbereiding en tijd

Ik moet zeggen in het begin was het soms mijn moed bij elkaar rapen om eraan te beginnen. het vergt toch wat voorbereiding (lees: alles handmatig scheren) en je bent er toch kleine 15 min mee bezig. Nu de laatste weken (heb al 4 flitsbeurten gehad)

 

Ik merk dat ik zeer maar dan ook zeer weinig haartjes nog heb op mijn benen.

Als ik het niet in mijn agenda zou zetten dat het flitstijd is zou ik het nog vergeten. Bikinilijn en oksel gaat iets langer nodig hebben denk ik maar ook daar is het langer weg en veel minder. Ik las ergens in een magazine dat iemand dit apparaat als zeer pijnlijk ervaart. Wel mijn ervaring is juist het omgekeerde.

 

Ik vind het pijnloos en geeft zelfs aangename (flits)warmte af.

– Mijn huid is achteraf ook niet pijnlijk of rood.
– De handleiding vind ik duidelijk, de tekeningen helpen hierbij een groot stuk.
– Het is mooi verpakt, al vind ik het bijgeleverd zakje waar je het apparaat kan indoen maar pover.

– Het lijkt zo goedkoop in tegenstelling tot de doos en het apparaat zelf.
– Het design oogt mooi, luxueus en vooral praktisch. Handige greep.

 

Evi:

Philips lumea prestige

 • Mooi product
 • Ik raad dit product aan
 • Goede kwaliteit
 • Eenvoudig in gebruik

Heb de Philips lumea prestige nu bijna een jaar in gebruik en hij doet wat hij beloofd

bij benen en bikinilijn snel resultaat. Bij mijn oksels duurde het wat langer. Ook de app erbij is erg handig en geeft aan wanneer het weer nodig is. Prijs is wel vrij fors, maar ik ben een tevreden gebruiker.

 

Sophie

Philips lumea prestige

 • Heel blij mee!
 • Ik raad dit product aan
 • Doet wat het belooft

Ik heb dit apparaat nu al een jaar in gebruik, en heb even gewacht met beoordelen omdat het resultaat er niet vanaf dag 1 is. Maar nu kan ik zeggen: ik ben er heel blij mee!
Als je iemand bent die maar af en toe een beetje moet scheren, of maandelijks epileren om haarloos te blijven, dan is niet dit de moeite, maar als je last hebt van overmatige beharing, ingegroeide haren en dergelijke, dan is het echt super.

 

Eindelijk weer een normaal bikini-broekje dragen, hehe!

Je moet een beetje discipline hebben en het plannen in de agenda om bij te houden, maar dat heb ik er voluit voor over. De prijs vond ik hoog maar met dit resultaat vind ik ’t het helemaal waard. Het enige waar ik achteraf gezien op had kunnen besparen was op de versie met de verschillende koppen. Ik vind dat je eigenlijk perfect alles moet doen met de standaard kop.

 
Behandeling met een Diode-laser?

 • Bij Perfect You Skin Clinic
 • 6 behandelingen laser-ontharen met een Diode-laser
 • Zone XS = Oksels laseren
 • Prijs van € 534,- Nu voor € 49,- (90% korting)
 • Zone S = Bovenlip laseren
 • Prijs van € 450,- Nu voor € 59,- (86% Korting)

 • Locaties: Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Rijswijk en Zwolle
 • 260 beoordelingen van zeer goed tot uitstekend!
Professionele laserbehandeling: Groupon.nl
Lichaamsverzorging:

Bioxet Haargroei Verminderende Gezichtscrème 50ML
Deze formule zorgt voor 57% minder haar, 51% korter haar en 32% dunner haar.

Eucerin Anti-Pigment Dagcrème SPF 30 50ML
Vermindert donkere vlekken effectief en helpt terugkeer te voorkomen.

Chilly Silx Ontharingscreme Gezicht Gevoelige Huid 50ML
Verwijdert effectief alle ongewenste haartjes in het gezicht.

La Roche-Posay Effaclar Zuiverende Reinigingsgel 400ML
Werkzaamheid: Zuiverende Gel volgens onderzoek:
Deze aangename reinigingsgel is uitvoerig getest. Zo bleek het volgende uit onderzoek:
• -16% overmatige talgproductie.
• -25% mee-eters.
• -28% puistjes.


Beste prijs/kwaliteit IPL apparaten van 2021

Nr.1 Philips Lumea Advanced BRI923/00 (4.6 ) 28 reviews
Incl. 2 opzetstukken voor het gezicht, bikinilijn en meegeleverde pentrimmer

Nr.2 Braun Silk-expert BD 5009 (4.4) 112 reviews
Inclusief Braun silk-Ă©pil 9 epilator

Nr.3 Philips Lumea Prestige BRI949/00 (4.7) 3 reviews
Intelligente opzetstukken, ontworpen voor optimale resultaten

Nr.4 Philips Lumea Prestige BRI956/00 (4.4) 193 reviews
250.000 lichtflitsen | Geniet wel 6 maanden van een haarvrije, zijdezachte huid

Nr.5 Infinity Premium (geen reviews)
Geschikt voor: Lichaam draadloos te gebruiken: nee UV-filter: ja huidskleursensor: ja aantal flitsen: 400.000