Alles over IPL ontharen

IPL ontharenOver ontharen met IPL hoor je vrijwel louter positieve berichten. Niet verwonderlijk, want ontharen met IPL heeft veel voordelen die andere ontharingsmethodes niet hebben. Bij scheren bijvoorbeeld is de ontharingsmethode pijnloos, maar je hebt er maar zeer korte tijd profijt van. Niet alleen komen de haren snel weer terug, je krijgt ook nog eens te maken met lelijke stoppeltjes. Andere ontharingsmethodes, zoals hars en epileren, geven een langduriger effect. Maar: ook déze haren komen weer terug, en daarnaast zijn de behandelmethodes nog nét geen westerse martelmethode te noemen. Het gezegde “wie mooi wil zijn, moet pijn lijden,” gaat hier zeker op!

IPL is anders. De methode is vrijwel pijnloos te noemen, hoewel je de behandeling wel voelt. Helemaal geruisloos is IPL dus niet. In een IPL behandeling ondergaan lees je precies hoe een behandeling in z’n werk gaat. Verder vind je hier veel informatie over onder andere de kosten van IPL, het IPL apparaat en ervaringen met IPL ontharen. Maar dit is nog niet alles.

Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat IPL niet alleen ingezet kan worden tegen ongewenste en/of overmatige haargroei, maar ook tegen andere kwalen die zorgen voor onzekerheid omtrent je uiterlijk. Acne (aff.) bijvoorbeeld. Of couperose (aff.). Of pigmentvlekken (aff.). Je ziet: de IPL-techniek kent vele, vele mogelijkheden! Natuurlijk heeft dit alles ook een keerzijde. Deze site zou niet volledig zijn wanneer we de nadelen van IPL buiten beschouwing zouden laten. Zodoende komen ook de bekende nadelen uitgebreid aan bod.

Kortom: op deze site vind je alles, maar dan ook alles, wat je weten moet over IPL en het ondergaan van een IPL-behandeling. Of je nu thuis gaat IPL-en of bij de schoonheidsspecialiste. En werkt IPL onverhoopt niet voor jou? Dan kan je ervoor kiezen om je toevlucht te nemen tot laser. Ook déze behandeling wordt hier besproken.

*Dit artikel kan affiliate links bevatten, deze zijn te herkennen aan (aff.). Lees voor meer informatie de disclaimer.

IPL voor thuisgebruik?

Er is een ruim aanbod in IPL apparaten, speciaal voor thuisgebruik. Bekijk hier het aanbod (aff.) en vergelijk!

Apparaten voor thuisgebruik >

Op zoek naar alternatieven? Bekijk hier diverse ontharingsproducten (aff.)